preskoči na sadržaj
 

16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja ove godine organizira 16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja - Special Online Edition, koji će se održati 25. studenoga 2020. Sajam je ove godine organiziran u jedinstvenom i prilagodljivom online izdanju koji je prvenstveno namijenjen učenicima, studentima, mladim profesionalcima (populacija u rasponu od 16 do 30 godina), ali  i roditeljima.

Početna stranica Sajma nalazit će se na već dobro posjećenoj stranici www.iro.hr, koja će imati zasebni dio posvećen Sajmu. Virtualni vizuali izlagača izloženi na toj web-stranici vodit će posjetitelje do zasebne internetske stranice izlagača i Zoom-sobe u kojoj će posjetitelji moći komunicirati s izlagačima.

Na Sajmu će se predstavljati stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi, stručne prakse i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim učenicima, studentima, istraživačima i ostalim građanima. Na ovom događanju sudjelovat će velik broj hrvatskih i inozemnih izlagača, što ga čini idealnim mjestom na kojem posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na visoka učilišta i financiranje studijskih programa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pozivam Vas da sudjelujete na našem događanju i da sa svojim učenicima podijelite informacije o održavanju Sajma.

Više informacija o ovom događanju možete pronaći na web-stranici www.iro.hr, a za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

Ana Uglešić
Voditeljica obrazovnog savjetovanja /

Educational Advising Manager
Institut za razvoj obrazovanja /
Institute for the Development of Education

Trg Nikole Zrinskog 9, HR - 10000 Zagreb, Croatia
t: +385 1 4555 151 / +385 1 4817 195
f: +385 1 4555 150
auglesic@iro.hr / www.iro.hr

Facebook: EducationUSA Croatia /
Facebook: Želim stipendiju /

Instagram: EducationUSA Croatia /
Studiranje u SAD-u - Educationusa.state.gov /

Sajam stipendija i visokog obrazovanja /
Portal o stipendijama - www.stipendije.info /

 

 

 

Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim učenima

 

Objavljen je Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim učenima (srednjih strukovnih škola, trogodišnjih obrazovnih programa za deficitarna zanimanja - kuhar/ica, konobar/ica).

Tekst natječaj naći ćete u prloženim dokumentima kao i Upute za prijavu na natječaj.

http://sibensko-kninska-zupanija.hr/informacije/prosvjeta-kultura-znanost-i-port/natjeaj-za-dodjelu-stipendija-redovitim-uenicima-i-studentima-u-kolskojakademskoj-godini-202021/2083.html

=======================================

Natječaj za stipendije i donaciju školi u tijeku // Zaklada Marin Čilić

Zaklada Marin Čilić raspisuje natječaj za stipendiranje mladih sportaša individualnih olimpijskih sportova u školskoj godini 2020./2021.

Tekst natječaja pronaći ćete u priloženim dokumentima.

Oglasna ploča

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju