preskoči na sadržaj

Dan otvorenih vrata Studija dizajna 2020

Ove godine Studij dizajna za Smotru Sveučilišta i Dane otvorenih vrata priprema online prezentaciju programa preko platforme Google Meets, koja će se održati 21. studenoga s početkom u 11 sati. U sklopu manifestacije pripremili smo i online Godišnju izložbu radova studenata Studija dizajna, nastalih u akademskoj godini 2019./2020.

Program Dana otvorenih vrata uključuje prezentaciju Preddiplomskog i Diplomskog programa Studija dizajna na smjerovima Vizualne komunikacije i Industrijski dizajn, predstavljanje radova nastalih tijekom različitih godina studiranja, uvid u postupak prijemnog ispita, razgovor o kriterijima kakve studente želimo te odgovore na pitanja.

Link na Google Meets
https://meet.google.com/kqn-vakc-cbs

Link na Godišnju izložbu

https://www.studijdizajna.com/content/radovi

doc.art. Inja Kavurić Kireta

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Studij dizajna

Frankopanska 12, Zagreb

ikavuric@arhitekt.hr

www.studijdizajna.com

************************************************************

16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Poštovani,

s iznimnim zadovoljstvom Vas obavještavam da Institut za razvoj obrazovanja ove godine organizira 16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja - Special Online Edition, koji će se održati 25. studenoga 2020. Sajam je ove godine organiziran u jedinstvenom i prilagodljivom online izdanju koji je prvenstveno namijenjen učenicima, studentima, mladim profesionalcima (populacija u rasponu od 16 do 30 godina), ali  i roditeljima.

Početna stranica Sajma nalazit će se na već dobro posjećenoj stranici www.iro.hr, koja će imati zasebni dio posvećen Sajmu. Virtualni vizuali izlagača izloženi na toj web-stranici vodit će posjetitelje do zasebne internetske stranice izlagača i Zoom-sobe u kojoj će posjetitelji moći komunicirati s izlagačima.

Na Sajmu će se predstavljati stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi, stručne prakse i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim učenicima, studentima, istraživačima i ostalim građanima. Na ovom događanju sudjelovat će velik broj hrvatskih i inozemnih izlagača, što ga čini idealnim mjestom na kojem posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na visoka učilišta i financiranje studijskih programa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pozivam Vas da sudjelujete na našem događanju i da sa svojim učenicima podijelite informacije o održavanju Sajma.

Više informacija o ovom događanju možete pronaći na web-stranici www.iro.hr, a za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju

Ana Uglešić
Voditeljica obrazovnog savjetovanja /

Educational Advising Manager
Institut za razvoj obrazovanja /
Institute for the Development of Education

Trg Nikole Zrinskog 9, HR - 10000 Zagreb, Croatia
t: +385 1 4555 151 / +385 1 4817 195
f: +385 1 4555 150
auglesic@iro.hr / www.iro.hr

Facebook: EducationUSA Croatia /
Facebook: Želim stipendiju /

Instagram: EducationUSA Croatia /
Studiranje u SAD-u - Educationusa.state.gov /

Sajam stipendija i visokog obrazovanja /
Portal o stipendijama - www.stipendije.info /

 

 

Study Engineering and Bio Sciences: Dani mobilnosti & edukacije 7.11.2020.

Odluka o izboru karijere jedna je od najvažnijih odluka u vašem životu. Zato vas pozivamo da odvojite vrijeme i istražite korisne informacije koje možete dobiti na zanimljivom online panelu Study Engineering and Bio Sciences 7.11.2020. Više na:

https://preview.mailerlite.com/j0o0v6/1540546146856866982/t2w4/

 

*************************************************

Najava - Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu u vritualnom okruženju

Smotra Sveučilišta u Zagrebu će se ove godine zbog epidemioloških mjera održati u virtualnom okruženju od 19. do 21. studenoga 2020. pod motom Klikni s faksom!

Sve detalje i nove informacije pratite uskoro na našoj mrežnoj stranici i podstranici Smotr@ http://smotra.unizg.hr/ koja će služiti kao središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu. Na dnu stranice bit će postavljeni logotipovi, koji će ih klikom u trenu odvesti na "virtualne štandove" naših fakulteta i akademija.

Na virtualnim štandovima moći će se informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.
Na stranici će biti postavljen i  'prozor' za livestream i emitiranje promotivnih video zapisa sastavnica te raspored i termini prijenosa uživo iz aule Sveučilišta u Zagrebu. Ekipe TV Studenta s Fakulteta političkih znanosti prenosit će otvaranje i zatvaranje Smotre te kratka predstavljanja pojedinih fakulteta i akademija.

Sandra Kramar, prof.
Voditeljica Ureda za odnose s javnošću/Head of Public Relations Office
Protokol i organizacija događanja/Protocol and Events
Sveučilište u Zagrebu/University of Zagreb
Trg Republike Hrvatske 14, HR-10000 Zagreb
Tel: +385 1 4564 249
Fax: +385 1 4830 602
E-mail:skramar@unizg.hr

************************************************************

Poziv na sajam o studiju u Velikoj Britaniji

Zadovoljstvo mi je podijeliti s Vama informacije o online događanju pod nazivom “Study UK Europe: Gateway to the UK”.

Radi se o prvom virtualnom sajmu visokog obrazovanja British Councila koji je namijenjen sudionicima iz Europe zainteresiranim za studij u Velikoj Britaniji.

Počevši od 19. listopada pa sve do 13. studenog u događanju će sudjelovati više od 60 britanskih sveučilišta, uključujući 13 od 20 najbolje rangiranih sveučilišta za 2021. godinu prema Times Higher Education, vodeća velška i škotska sveučilišta i niz elitnih britanskih sveučilišta iz ‘Russell Grupe’. 

Ovo događanje nudi budućim studentima jedinstvenu platformu za: 

  • privatne online sastanke s predstavnicima sveučilišta;
  • online predavanja o najvažnijim aspektima studiranja u Velikoj Britaniji – uključujući informacije o najpopularnijim studijskim grupama, detaljne upute za prijavu i savjete kako se pripremiti za studij i život u Velikoj Britaniji;
  • tek objavljene informacije o školarinama koje određena sveučilišta nude studentima iz Europske Unije
  • najnovije obavijesti o vizama i zdravstvenom osiguranju za studente iz Europske Unije 
  • prezentacije sadašnjih i bivših studenata britanskih sveučilišta
  • informacije o ispitima iz engleskog jezika i uvjetima za upis na britanska sveučilišta
  • razgovor sa stručnjacima iz British Councila i UCASa 

Prijave za sudjelovanje su već otvorene stoga Vas molim da informaciju proslijedite učenicima Vaše škole. Događanju se može pristupiti putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/33nsQkt

U prilogu je pismo našeg direktora na engleskom jeziku koje slobodno proslijedite učenicima ili objavite na oglasnim pločama i/ili mrežnim stranicama škole.

Srdačan pozdrav

Đurđica Valadžija | Examination Services Manager

British Council | Savska cesta 32 | 10000 Zagreb | Croatia
T +385 (0)1 4899 511 | M +385 (0)91 4813 766

durdica.valadzija@britishcouncil.hr

www.britishcouncil.hr

 

Priloženi dokumenti:
Study UK - School Invitation EN.pdf

Oglasna ploča

Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju