preskoči na sadržaj
Vijesti

Smotra Sveučilišta

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, koja se već tradicionalno svake godine održava u mjesecu studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili sve informacije o uvjetima upisa i studiranja, ove je godine organizirana u digitalnom obliku.

Otvorenje Smotre je sutra, u četvrtak 19. studenoga u 11.15 te ga možete pratiti na linku: https://youtu.be/gS57lj17sxY. Budućim studentima tada će se online obratiti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs. Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Na istom linku emitirat će se i predstavljanja naših sastavnica u sve dane održavanja virtualne Smotre uz potporu Televizije student (prema rasporedu u privitku). 

Svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon 21. studenoga 2020. na http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2020/smotra2020.html mrežnoj stranici (klikom na logotip sastavnice ulazi se u "virtualni štand" iste, a linkovi će se aktivirati sutra s početkom Smotre). Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Nadamo se da će maturanti i svi zainteresirani dobiti sve potrebne informacije i u ovim svima nam novim i drugačijim okolnostima!

Sandra Kramar, prof.

Voditeljica Ureda za odnose s javnošću/Head of Public Relations Office
Protokol i organizacija događanja/Protocol and Events
Sveučilište u Zagrebu/University of Zagreb
Trg Republike Hrvatske 14, HR-10000 Zagreb
Tel: +385 1 4564 249
Fax: +385 1 4830 602
E-mail:skramar@unizg.hr

FB UniZg https://www.facebook.com/UniZg  FB Smotra https://www.facebook.com/smotrasveucilistauzagrebu Instagram UniZg https://www.instagram.com/sveucilisteuzagrebu/

Instagram Smotra https://www.instagram.com/smotrasveucilistauzagrebu/
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 19. 11. 2020.

Oglasna ploča

Korisni linkovi
DRŽAVNA MATURA

ŠIBENIK

Ministarstvo (MZOS)
 • E-matice "Prijava"
 • MZO

Društvene mreže

DNEVNI TISAK

ZAKONI I PRAVILNICI

preskoči na navigaciju